Privacy Policy

Uuendatud: 03.04.2024

 

├ťLDINE

Isikuandmete t├Â├Âtlemine toimub vastavalt p├Áhim├Átetele, mis on v├Ąlja toodud selles privaatsuspoliitikas. Palume antud privaatsuspoliitikaga tutvuda ning meiega ├╝hendust v├Átta, kui teil sellega seoses k├╝simusi tekib.

Allolevast privaatsuspoliitikast leiate t├Ąpse informatsiooni milliseid isikuandmeid veebilehe ( https://rotermannikliinik.ee ) kaudu kogume ja milleks neid kasutame. Austame teie ├Áigusi, mis teil on seoses oma privaatsuse kontrollimisega. Seega leiate privaatsuspoliitikast informatsiooni ka selle kohta, kuidas oma ├Áigusi teostada.

J├Ątame endale ├Áiguse privaatsuspoliitikat uuendada, mist├Áttu tehtud muudatused j├Áustuvad koheselt. Aktuaalse privaatsuspoliitika leiate alati lehelt rotermannikliinik.ee/privaatsusteatis

 

VASTUTAV ANDMET├ľ├ľTLEJA

Ettev├Áte: Lasnam├Ąe Hambakliinik O├ť Rotermanni Kliinik Filiaal
Aadress: T├Ąhesaju 14, 13917 Tallinn, III korrus
Telefon: +372 602 4900
E-post: info@rotermannikliinik.ee
Veebileht: rotermannikliinik.ee

 

KONTAKTIVORMIDEST KOGUTUD INFORMATSIOON

Meie veebilehe kaudu jagatud informatsiooni t├Â├Âtleme ja s├Ąilitame. N├Ąiteks meie veebilehe kontaktivormi t├Ąitmine on meie kodulehel meiega vabatahtlikult jagatud informatsioon.

Kontaktivormi kaudu kogutud isikuandmete eesm├Ąrk (nimi, telefon, e-post) t├Â├Âtleme vaid eesm├Ąrgiga vastata Teie esitatud p├Ąringule. Antud isikuandmete t├Â├Âtlemise toimingu puhul on ├Áiguslikuks aluseks olenevalt olukorrast, kas andmesubjekti osalusel s├Álmitud lepingu t├Ąitmine v├Ái lepingu s├Álmimisele eelnevate meetmete v├Átmine, v├Ái vastutava t├Â├Âtleja ├Áigustatud huvi. ├Ľigustatud huviks on siinkohal vastutava t├Â├Âtleja huvi vastata andmesubjekti p├Ąringutele.

Kui tellite meilt teenuse, siis k├╝sime tellimuse t├Ąitmiseks ja lepingu ettevalmistamiseks Teie nime, e-maili aadressi ja telefoninumbrit. ├Ľiguslik alus taoliseks andmete t├Â├Âtlemiseks on isikuandmete t├Â├Âtlemine andmesubjekti osalusel s├Álmitud lepingu t├Ąitmiseks v├Ái lepingu s├Álmimisele eelnevate meetmete v├Átmiseks vastavalt andmesubjekti taotlusele.

P├Ąrast p├Ąringule vastamist ja/v├Ái tellimuse t├Ąitmist, hoiame teie isikuandmeid alles Teiega suhtlemise h├Álbustamiseks. Sellise isikuandmete t├Â├Âtlemise ├Áiguslikuks aluseks on meie ├Áigustatud huvi, et saaksime tagada maksimaalselt kiire ja efektiivse kommunikatsiooni oma klientidega ja muude isikutega, kes soovivad meie ettev├Átte teenustest rohkem infot.

 

VEEBILEHE SIRVIMISE STATISTIKA

Kogume statistikat ka veebilehe kasutuse kohta. Taoline statistika vajadus tuleneb soovist saada paremini aru meie veebilehe k├╝lastajate k├Ąitumisest, et saaksime veebilehe k├╝lastajakogemust veelgi parandada.

Informatsioon, mida salvestame sisaldab muuhulgas j├Ąrgnevat: veebilehe k├╝lastamise sessiooni kestus; veebilehe k├╝lastaja asukoht; veebilehe k├╝lastamiseks kasutatud seadme operatsioonis├╝steem ja ekraani resolutsioon; IP-aadress, millelt veebilehte k├╝lastati; veebibrauseri t├╝├╝p ja versioon. Andmeid, mis oleme kogunud k├╝lastajate kohta kasutame vaid anon├╝├╝msel kujul ning need ei j├Áua meie juurest ├╝hegi f├╝├╝silise isikuni edasi.

Antud informatsiooni anal├╝├╝simiseks kasutame Google Analytics t├Â├Âriista.

 

K├ťPSISED

Kasutame veebilehel k├╝psiseid. K├╝psised on v├Ąikesed tekstifailid, mille veebileht Teie seadmesse salvestab veebilehe k├╝lastuse k├Ąigus. T├Ąnu k├╝psistele peab veebileht meeles Teie tegevusi ja eelistusi ilma, et Te peaksite neid uuesti sisestama, kui meie veebilehte uuesti k├╝lastate v├Ái ├╝helt-lehelt teisele liigute.

K├╝psiste kasutamise vajadus tuleneb peamiselt vajadusest veebiliiklust anal├╝├╝sida ja veebilehte n├Áuetekohaselt toimivana hoidmiseks, kuid ka reklaamide suunamiseks Facebookis, Instagramis ja/v├Ái Google┬┤is.

K├╝psiste kasutamist on Teil v├Áimalik kontrollida l├Ąbi oma seadme, kus saate need ├╝ldse ├Ąra keelata v├Ái nende salvestumist piirata. Selleks peate minema veebibrauseri privaatsusseadete alla ning seadistusi muutma. Lisaks on Teil v├Áimalus k├Áik siiani salvestunud k├╝psised ├Ąra kustutada.

Informeerima, et kui keelate v├Ái piirate k├╝psiste salvestumist oma arvutisse, ei pruugi k├Áik funktsionaalsused meie ja ka teistel veebilehtedel korrektselt t├Â├Âtada.

 

KASUTAME OMA VEEBILEHEL J├äRGMISEID K├ťPSISEID:

Google Analytics k├╝psised┬áÔÇô nimetatud k├╝psiseid kasutame peamiselt eesm├Ąrgiga oma veebilehe liikluse anal├╝├╝sida ja sellest tulenevalt k├╝lastajate kasutuskogemust parandada. Anal├╝├╝sime nii veebilehele j├Áudmise allikaid, k├╝lastuse sessioonide kestvust, kui ka seda kas tegemist on esmakordse k├╝lastusega v├Ái juba korduva k├╝lastajaga.

Google Adworks k├╝psised┬áÔÇô kasutame neid k├╝psiseid eesm├Ąrgiga suunata Teile reklaame ja m├Á├Áta nende reklaamide efektiivsust, mida n├Ąete Googles.

Facebooki k├╝psised┬áÔÇô kasutame neid k├╝psiseid eesm├Ąrgiga suunata Teile reklaame Facebookis ja/v├Ái Instagramis ja m├Á├Áta nende tulemusi.

 

KELLEGA V├ĽIME JAGADA TEIE ISIKUANDMEID?

Teie isikuandmeid, mille oleme kogunud oma veebilehe kaudu, ei jagata, m├╝├╝da, rendita ega avalikustata mingil muul viisil, kui vaid v├Ąlja arvatud juhtudel:

  • Teie kohta kogutud informatsiooni v├Áime avalikustada vaid oma lepingulistele teenusepakkujatele, kui andmete avalikustamine v├Áimaldab antud osapooltel teostada meile ├Ąrilist, professionaalset v├Ái tehnilist tuge.
  • Veebilehe k├╝lastajate kohta kogutud anon├╝├╝mset informatsiooni v├Áime avaldada kolmandatele osapooltele. Anon├╝├╝mne informatsioon, mida avaldada v├Áime on veebilehe k├╝lastajate arv, levinuim seade millega veebilehte k├╝lastatakse ja k├Áik muu statistiline informatsioon.

 

TURVALISUS

Isikuandmete turvalisuse tagamiseks, mida meie veebilehe kontaktivormi kaudu meiega jagate, kasutame SSL sertifikaati ehk tehnoloogiat, mis kr├╝pteerib saadetud andmed, et need meieni turvaliselt j├Áuaksid. Meieni j├Áudnud andmete kaitseks kasutame t├Ąiendavaid meetmeid nii veebilehel kui e-mailide kontodel.

Informeerime, et vaatamata meie parimatele kavatsustele ja k├Ąesolevas privaatsuspoliitikas loetletud p├Áhim├Átetele, ei saa me garanteerida, et taoline andmete edastamine ja kr├╝pteerimismeetodid tagavad 100-protsendilise turvalisuse.

 

TEIE ├ĽIGUSED JA KUIDAS SAATE OMA ├ĽIGUSI TEOSTADA

Isikuandmete kaitse ├╝ldm├Ą├Ąrus loetleb, et Teil on j├Ąrgnevad ├Áigused:

  • ├Áigus taotleda juurdep├Ą├Ąsu teie isikuandmetele;
  • ├Áigus n├Áuda teie isikuandmete parandamist;
  • ├Áigus n├Áuda teie isikuandmete kustutamist;
  • ├Áigus n├Áuda teie isikuandmete t├Â├Âtlemise piiramist;
  • ├Áigus esitada vastuv├Ąiteid teie isikuandmete t├Â├Âtlemisele;
  • ├Áigus n├Áuda teie isikuandmete ├╝lekandmist;
  • kui teie isikuandmete t├Â├Âtlemine p├Áhineb teie n├Áusolekul, on teil ├Áigus oma n├Áusoleku tagasiv├Átmisele.

K├Áikide v├Ái m├Áningate nimetatud ├Áiguste kasutamiseks, v├Átke meiega ├╝hendust e-posti aadressi info@rotermannikliinik.ee

Kui olete veendunud, et Teie privaatsust on rikutud, siis palume Teil v├Átta ├╝hendust meiega meiliaadressil info@rotermannikliinik.ee

.Lisaks sellele on Teil ├Áigus esitada kaebus vastava riigi andmekaitse j├Ąrelvalve asutusele, kus asub Teie alaline elukoht. Eestis on vastavaks asutuseks Eesti Andmekaitse Inspektsioon (AKI).